Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blundar jag

 

 

 

I min lilla värld

ser jag dig

ditt härliga skratt kittlar mitt väsen

glädjen strålar ut

lugnar ner sinnen

din närhet

hjälper mina svaga fötter att stanna kvar på marken

drar mig till verkligheten

bort ur svårighet

du plockar upp en gul liten blomma vid vägkanten

fäster den på mitt hår med vinden

du,

den gulligaste jag vet.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-24 14:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint ;)
2013-07-29

  Rozsi.kovacs

Underbart fina rader från dig kära Thu
2013-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
"en gul liten blomma"...go dikt av tacksamhet...
2013-07-24

    Dan Myrbeck
Innerlig, fin!
2013-07-24

  Sofhia Wirström
vackra rader
härligt sött beskrivet
kärlek är fint

2013-07-24

    ej medlem längre
söt! och vacker...
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One