Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade gått henne förbi

Hon trodde inte på kärleken, ty den hade gått henne förbi. Hon hade heller aldrig trott att den var för henne. Så fyller profetian upp sig alldeles själv. Bara en gång, som en strid och farlig översvämmad flod drog kärleken henne med sig. Så nära var det att hon dränktes. Försvarslös gick hon rakt ut, människor på stränderna skrek åt henne men hennes öron var döva.

Allting skulle kunna ha förblivit som förut. Men därefter var allting tomt, genomskinligt och brutet.




Prosa (Kortnovell) av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-25 20:22



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ouch - det var kolsvart, tröstlöst, trasigt. Den enda lilla ljuspunkten är "Bara en gång..." som snabbt vänds till en dränkande flod som sveper allting till tomhet.
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP