Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggar ner!

 

 

 

 

Över.

Borta.

Slut.

du får tillbaka varenda smula av dina känslor du gav mig

"på grund av kärlek"

det låter så kyligt och fräckt

radera mig

gärna flera gånger

känn dig säkert och tryggt i din sfär

jag hindrar dig

aldrig!

 

 


 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-25 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörande och stark
2013-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Argt och rakt på sak...
2013-07-25

    ej medlem längre
så ledsamt!
2013-07-25

  Angel of love
Usch låter inte bra!
Kramar till dig
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One