Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkt

 

 

 

 

Som en utsvulten lejon

brutalt

rycker du ut mitt blödande hjärta

dina ögon är vilda

berusar av blodsmak

du jagar

med dödande avsikt

slickar dig nöjsamt runt munnen

ivrigt inför nästa offer

men en kort sekund

innan jag dör

din tveksamhet avslöjar dig

du backar några steg

visar lite respekt inför kärlek

eller vad du nu ska kalla det för.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-08 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla dina sanna kompisar,
dina "polare" vet att flytta tiden bakåt...
2013-08-08

  Rozsi.kovacs

Fick en stark känsla utav rovdjuret som kom närmare och adrenalinet
pumpade starkt du fångade känslan Thu
2013-08-08

  Lars Hedlin
Insikter o livet!
2013-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Tragiskt men insiktsfullt!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One