Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bråkig dag


Det finns ingen bråkig dag

i sommaren

det känns hur luften

tar emot fåglarnas spegelklara

diskussioner

där ute i skogens morgonfuktiga

lokaler

_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 176 gånger
Publicerad 2013-07-25 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén