Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/photography/nature/?q=blue+screen#/art/Zeus-Might-180666484?_sid=225dd66c


Om..

 

 

 

Om du är ett dataproblem

då är jag

din fix

krånglig är din stil

men jag är händig

vi står på varsin motsatt sida

ändå

är vi själsfränder

tills döden skiljer oss åt!




Fri vers av Rise Little One
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-26 10:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivet!
2013-07-29

  Siggesdotter
Så bra skriftat Thu - vilken fin idé o tanke!!
2013-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ni kanske kompletterar varann...
2013-07-27

    ej medlem längre
så fin..
2013-07-26

    ej medlem längre
Hand i handske.
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One