Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens landningsbana



Jag känner

dagens landningsbana

där tankar vaknar upp

livet som är ett kollage

av dagar

av händelser

där minnet klistrar bilder

sticker hål

får tiden att synas


________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-26 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén