Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogen

 

 

Plockar åt mig älskling

vackraste skatt i naturen

visar mig din äkta kärlek

som ristar väl på en klarblå himmel

låt mig njuta av det lilla ögonblicket

när din själ nynnar tyst

honungssöta innerliga toner.




Fri vers av Rise Little One
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-26 16:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlek till max!
2013-07-29

  Siggesdotter
Nu skriver du rakt in i mitt hjärta...nästan ryser...TACK Thu!
2013-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...njutbara ord...
2013-07-27

  Daniela I
Underbart.
2013-07-26

    ej medlem längre
fint!
2013-07-26

  Åsa Njunjes
Så lätt och mystiskt luftig. Läser flera gånger om. Gillar!
2013-07-26

    Dan Myrbeck
Vacker!
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One