Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Heart-67823152


Kära hjärtat ...

 

 

Nu

får du visa mig

dina starka sidor

sluta vara mesig ...

... sluta gömma dig längst in i min kropp

jag finns alltid här

för dig

för oss

kom

bli

ett

med

mig.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-27 17:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dags för handling...mycket bra...
2013-07-31

  Lars Hedlin
To be as one!
2013-07-29

  Mona Nordkvist VIP
Vackert!
2013-07-28

  Angel of love
Vacker text.
2013-07-27

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-07-27

  träsnidaren
Snyggt! Mycket fint
med
de
korta
raderna
2013-07-27

  Quasimodo
En skön och vacker inbjudan i det att bli ett och två!
2013-07-27

  Siggesdotter
Oändligt vackert - skulle kunna vara en bön eller ett tilltal till den Osynlige Allvetande guden - och vilken bild sen! Är detta din egen bild? Fantasifullt perfekt i vilket fall! Applåderar!
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One