Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"sånnsånn" är något jag mumlar lugnande när barnen behöver tröst...


sånnsånn



hopp i galen tunna

kan få skinnet att svida

lurt

dock inte värre än att

hopp i rättan tunna

där

kan man bli rent av


skinnflådd!



sånnsånn..




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 176 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-06 23:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA världen och känslorna är mixade
2013-11-07

    ej medlem längre
"sånnsånn" till världens alla barn. Snyggt och lustigt!
2013-11-07

  Marianne Räf
Gullig vaggvisa för -typ- små
vampyrbebisar, kan jag tänka
mig. Moderskärleken tar man
inte miste på iaf! Nattis-Kattis!
:D
2013-11-06

    Tollwut
Antingen blir man galen eller skinnflådd.

Men i drömmen slipper man bli nådd..
2013-11-06
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing