Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärselden

 

Slamsor av sorg

kastade på fälten

där det sista slaget

ännu pågår

 

... i detta nu...

 

Den brännande tjäran

ger sista smörjelsen

hjärtat vrålar i konstens

alla glittrande paljetter

 

där flyktens vemödor

hettar blodets glans

som får skärseldens

ögon att flörta illa

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-27 21:40



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Experimentarande;
tänker på de sista
raderna.. Bra, tycker
jag-
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing