Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men osynligt bläck

Allt mer sällan
kommer historierna till mig

kommer orden som förr
i strida strömmar

jag sitter här och ser
stilla ut genom fönstret
mot ingenting

bara drömmarna
sammanställer verkligheten
till livsberättelser skrivna
med osynligt bläck

jag tvättar mitt ansikte
vitt
som ett lakan

inget svar gömmer sig
under sminket

i drömmarna är gestalterna
utbytta
men händelserna desamma

som flugor surrar de

tar inte order av någon




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-28 02:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hm. ja. En slags tomhet gestaltad, en undran: vad nu?
2013-07-30

  Palett
Vemod och djup i din fina text !
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP