Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Water-Fight-82197688


Så enkelt är det!

 

 

 

Det händer i livets flod

att jag kämpar emot hårda vågor

yrar runt bland brutala motströmmen

tappar bort orienteringen

vissa önskar se mig lida

men ilsken ger mig styrka

jag övervinner rädslan

återförenar med universums lagar och krafter.




Fri vers av Rise Little One
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-28 11:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint...det är bara att komma igen...
2013-07-31

  Lars Hedlin
Presis så!
2013-07-29

  Mona Nordkvist VIP
Ja, just så!
2013-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut motstånd
och komma igen
kan vara bästa
rådet min vän!
Väl beskrivet!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One