Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Kiss-129980442


Definition

 

 

 

En stulen

kyss

är

en kyss

med

passion

till och med

miljoner stjärnor är

avundsjuka

vill inget annat

än dejta

med kysstjuven




Fri vers av Rise Little One
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-28 11:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det vore kanske inte så dumt...:-))
2013-07-31

  Lars Hedlin
Hihi låter ju skoj och mysigt ;)
2013-07-29

  Mona Nordkvist VIP
Stulna kyssar ja...visst...
synd bara att dom är stulna...
2013-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar dikt och bild!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One