Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli mobbad som barn



Att bli mobbad som barn är ingenting man ofta pratar om.

Att vara den som inte hörs skrivs det heller inga sånger om.

Att vara den som inte syns gör att man inte längre vill synas,

och ensam bär man på en tomhet stor som jorden,

och ensam bär man på sin lika stora ensamhet.

Att vara den som det talas illa om när man själv aldrig gjort någon illa.

Att vara den som inte får vara,

- inte ens ifred.

Att vara ett barn som tvingas vara stark när andra barn är svaga.

Att vara ett barn som står ensam mot alla andra.


Att vara det barnet var nödvändigt för att jag skulle tänka om.


Att vara det barnet är nödvändigt för att vi aldrig ska bli som dom.




Fri vers av Anna HC
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-29 20:01



Bookmark and Share


  Johan Lindblom
"Att vara den som inte får vara,

- inte ens ifred. "

Jättefint Anna!
2013-07-30

  flygia
utförligt.
välskrivet.
så viktigt som kan bli.
2013-07-29

  Gerda Johansson
riktigt vackert och ännu mera tänkvärt.
2013-07-29

    ej medlem längre
berör..
2013-07-29

  Mona Nordkvist VIP
Får mig att gråta...
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna HC