Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/?order=9&q=blue+veil#/art/Blue-Veil-271359575?_sid=a1be69e


Fusion

 

 

 

När gryning kysser natten farväl

vaknar vi upp

känn doften av nybakad kärlek

vi delar värme

ser lyckan tar form i vår kropp

kyssen kedjar fast oss

vid våta intima stunder

vi förlorar oss

i varandras armar

molnen rodnar

gömmer sig hastigt

bakom en tunn

och ljusblå slöja.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-30 10:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En skön morgonstund...
2013-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och poetiskt diktat om den underbara kärleken!
2013-07-30

  Lars Hedlin
Härligt beskrivet GILLAS!
2013-07-30

  Angel of love
Underbart fin
2013-07-30

    ej medlem längre
Sött
2013-07-30

  Mona Nordkvist VIP
Härligt...
och mycket vackert.
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One