Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(H)Ärliga sommar!

Sommar, grönt och vinden viner...blondiner som blir knullade där solen inte skiner...
Sand i skorna, gott med glass...killar som kladdar och skojar med tafs...
Flugor och myggor, kliar nått otroligt...att bränna sig i solen är fan inte roligt...
Fester, sprit, och minnet är ett svart hål...tror jag fick i mig nått jag inte tål...
Partnern är utomlands och samtidigt otrogen...därför bär det av med alldeles för lite pengar till krogen...
Pank, tomt och pengarna är slut...men begäret efter mer och mer är akut...
Husvagnssemester, bråk och skilsmässa...man kunde nästan gissa detta...
Lovet tog slut alltför fort...kvar är tyvärr bara alla misslyckade kort...
Könssjukdomar, klamydia och gonnoré...klådan låter dig aldrig vara ifred...
...
För att vara ärlig...fan vad sommaren är härlig! =)




Fri vers av Ulrika_Karlsson
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-05 15:49



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
härlig bitter ironi! bra
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulrika_Karlsson
Ulrika_Karlsson