Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tortyr om natten

...
Drömde om dig i natt...om dig och mig...

Dimmigt men ändå helt kristallklart...

Vi gjorde något...en förbjuden handling...

Så underbart men samtidigt så fruktansvärt fel...

Du sa samtidigt att du ändå inte vill ha mig...att det aldrig kommer att bli vi två igen...och ändå fortsatte vi...som om allt var som vanligt...
...

Förbjuden handling...
Tortyr om natten...




Fri vers av Ulrika_Karlsson
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-19 15:20



Bookmark and Share


  Ronny Berk
de bubbla känslornas rättframma poesi väl beskriven...ja...
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ulrika_Karlsson
Ulrika_Karlsson