Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reklampaus

Kopplar kablar i ditt kranium
styr dina tankar, skapar tomrum

Vår dialog så vacker, så briljant
styr dina tankar, allt är sant

Eldar hägrar
men du vet nog
men du vet nog

Kärleken dog
under reklamen


Bakom bakgrunden grundar jag
styr dina tankar, gör dig svag

Injicerar intellekt uti ditt blod
styr dina tankar, stjäl ditt mod

Eldar hägrar
men du vet nog
men du vet nog

Kärleken dog
under reklamen


Full och frälst
tror du inte på döden
"Gräset det är grönare
så mycket skönare"
Säger du
tjusad utav lågorna
men du vet nog
egentligen vet du nog
(att)
Kärleken dog
under reklamen

Kärleken dog
Kärleken dog
Kärleken dog

under reklamen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Adam "Oak" Ek
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-31 03:07



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Du har verkligen "det där" i ditt skrivande. Jag kan inte sätta ord på det men jag älskar ditt sätt att uttrycka dig!!
För bakom orden finns ett liv, erfarenhet och djup - det märks i sättet!
Och på något sätt berättar du inte bara om reklamens hjärntvätt utan om någonting annat parallellt. Eller kanske det bara är jag som tolkar det så...?

Bokmärker.
2013-08-20

  Nina.H
Mycket bra!!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Adam
Adam "Oak" Ek