Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

 

 

 

En ömtålig själ

som lätt kan tappa på betonggolv

faller i tusen bitar

varje lilla bit har nu sin egen tyngdkraft

det gör ont att vara isär

det gör också ont att vara ihop

så många krångliga vägar

att lära

att bemästra

fullärd är bara ett abstrakt begrepp

ett stilla regn knapprar utanför fönstret

som livets i sin flytande form

allt läker

med en gnutta tålamod

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-31 09:31



Bookmark and Share


  Quasimodo
Med livsinsikt om vår skörhet och ömtålighet, om tålamod och lära av livet!
2013-08-01

  träsnidaren
Underbart. Vackert!
2013-07-31

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat! GILLAS!
2013-07-31

  Angela Bohlin VIP
"allt läker

med en gnutta tålamod"

Så sant och bra formulerat!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One