Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/nature/?q=wake+up#/art/le-reveil-wake-up-98418800?_sid=3cadbfb8


Jag vaknar

 

 

 

Av ditt lugna andetag

rör på mig försiktigt till höger sida

så din dröm förblir obruten

du öppnar inte dina djupa ögon

men tar tag i min lilla hand

jag kryper tätt intill dig

gömt min själ under dina kärleksfulla toner

det regnar oerhört

jag kysser ditt starka bröst

så småningom sömnar jag om




Fri vers av Rise Little One
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-31 09:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Varsamt finstämd!
2013-07-31

  Lars Hedlin
Ömt varmt och mycket vackert!
2013-07-31

  Angel of love
Väldigt öm och vacker.
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One