Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/nature/flora/?order=9&q=when#/art/When-autumn-leaves-fall-136654117?_sid=753d1cc1


När ...

 

 

När augusti famnar juli kärleksfullt

för sista gången

regnar det mycket vid avsked

de gröna jubblar över fertila period

som de med båtar

livet börjar rulla igen

på väg mot höst




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-31 10:09



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

så fint du lägger övergången från sommar till höst
2013-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2013-07-31

  Lars Hedlin
Sommaren håller i sig tills september i år..;)
2013-07-31

  Angel of love
Vacker, men vill att sommaren fortsätter lite till.
2013-07-31

    ej medlem längre
Vackert om skiften....
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One