Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar ingenting för givet

 

 

Allt hänger på en skör tråd

ömtåligt

tacksam för sekunden

du väljer att stanna hos mig

vara min gäst

du har så många vänner

var och en vill bli sett

så åk du bara

jorden runt flera varv

fullföljer din plikt

älskar dig alltid

här hos mig

eller långt bort i fjärran.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-31 10:34



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Inget är som längtans tider vackert Thu
2013-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja bara vara
hoppet klara
så kan det vara
ibland bara...

2013-07-31

  Lars Hedlin
Ömt i längtans toner!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One