Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar

 

 

Vissa dagar känns bara långt och tråkigt

vinden vet inte när den bör blåsa

inte heller jag

solrosor sträcker sig ändå upp

visar sin arroganta skönhet

stirrar rakt in i solen med sina stora ögon

utmanande

i mitten av dess stolthet

är den falska gula färgen

 

Vissa dagar känns som panik - dagar

försöker att förstå det obegripliga

i den kvävande gränsen av vad som är meningsfull

känner mig tom och svag

vandrar omkring som utblottade

helt ostadigt

vet inte riktigt var jag bör behålla mina tankar

 

Vissa dagar är så trånga

som ett glashus med bara speglar

hur jag än vänder mig till ser jag bara mig själv

min originala version är förvrängd

inte än jag känner igen mig själv

vill lämna allt ont bakom mig

låter dörren till mitt hjärta stå på glänt

välkommen till lugnet

 

Det finns sådana dagar

dagarna utan dig, min älskade.

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-01 14:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Med vemod i orden, när någon saknas, beskriver du känslorna...så bra...
2013-08-02

  träsnidaren
Du skriver med en sådan känsla.
Känner igen mig såväl i texten.
2013-08-01

  Mona Nordkvist VIP
Lite känslomässigt kaos
med hopp om lugn
2013-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemodig och tänkvärd dikt om Kärlekens våndor och hjärtats ensamhet!
2013-08-01

  Lars Hedlin
Käslor som behöver få utlopp kanske?
2013-08-01

  soligajag_1 VIP
Såna känslor som ligger bakom denna härliga o varma dikt!!

Njuter av den och borrar in huvudet i min goá kisses varma päls.
2013-08-01

  Angel of love
Vackert vemodigt, men det lilla hoppet finns där.
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One