Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

 

 

Det enda jag

 

vill

är att

 

dela

dina

 

 

andetag

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 421 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-31 18:50



Bookmark and Share


  H.C.B
Vackert och kärleksfullt.

Men kunde du inte baka in allt på en rad? Eller vad vet jag. Jag ska testa att

skriva

som så här

med avsaknad

runt att vara kär

skriv så att man fattar . du är ju duktig

2014-01-05

  Nina.H
Så vackert.. romantiskt..
2013-08-01

  Angela Bohlin VIP
Åhhh så vackert!
2013-07-31

  Magnus 7.0
Fin
2013-07-31

    ej medlem längre
vackert!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing