Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga om rösten

 

 

Din manliga röst

smeker mig berusad

lagom mörkt

lagom mjukt

dina tre magiska orden

gör mig knäsvag

hela mitt väsen smälter till bokstäver

dina skickliga händer

fångar mig i just det ögonblicket

släpper in mig i ditt kärleksfulla hav

bokstav per bokstav

lyckan stannar kvar länge mellan oss

i form av ett rött hjärta

den andas lugnt

för dig

för mig

och för oss.




Fri vers av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-01 10:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oj, så mjukt och vackert...
2013-08-02

  träsnidaren
Fint!

Världens rikaste man.
2013-08-01

  Lars Hedlin
Wow helt underbart skrivet...En av dina bästa APPLÅDERAR och bokmärker ;)
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One