Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in

 

kom in

jag öppnar

dörren

&

håller den

just bara

för dig

 

 

ta steget




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-01 15:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fn!
2013-08-01

    ej medlem längre
Tycker om den här!
2013-08-01

    ej medlem längre
Tycker om den här!
2013-08-01

  wildah
Ibland måste man själv ta initiativet! Jag hoppas din önskade klev in :-)
2013-08-01

  Angela Bohlin VIP
Hos dig känner man sig välkommen
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing