Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

golden gate

 

Don't forget 

wings on an angel
 
Is not just wings to wear
But also wings 
that you would care
 
Enough 
 
Angel 
 
 In you I lay my faith
To keep me up
And be the Golden Gate
 
 
 
Only mistake I've don
 
 
I set You free
 
 
 



Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-04 22:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tolkar dej som att ängeln
håller bron uppe?
2013-08-05

    ej medlem längre
Spännande
2013-08-05

  Marianne Räf
Både i moll och dur, mest
dur, tror jag. Vackert, fint! (:
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing