Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Almost-Ending-139578409


Din

 

 

Mina renaste

finaste

sköraste

kärleksfullaste tankar om oss

söker sig till toppen av min tunga

kom

vi förenar oss i vår jungfrukyss

låt oss landa mjukt bortom gränsen

bli ett med mig min älskade

är det för mycket

begärt?




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-02 06:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vem kan motstå denna längtansfulla fråga...?
2013-08-02

    ej medlem längre
Inte alls för mycket begärt!

Fin tilltalande text/dikt om berusande kärlek...
Applåd självklar!
2013-08-02

  Angel of love
Väldigt vacker text.
2013-08-02

  Lars Hedlin
Helt underbart i längtans toner ;)
2013-08-02

    ej medlem längre
vacker!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One