Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/photography/nature/?order=9&q=bluebell#/art/Bluebell-150467463?_sid=45ecc12d


En drömmande saga

 

 

Ljumma regndroppar

pudrar lätt över mina kinder

busiga sommarvinden

blåser upp min tunna blommiga klänning med flit

mystiska universum

leder mig fram till en gyllene stig

lägger min hand varsamt i din

den blåa fjädermolnen böjer sig ner

välsignar oss

en bit bort

ringer blåklockan.




Fri vers av Rise Little One
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-02 09:19



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Härlig text.
Gillar den.
2013-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ser bilder som från en tecknad saga när jag läser...
2013-08-02

    Dan Myrbeck
Tänker på min dikt
"om" när ja läser
om blåklockan.

BRA!
2013-08-02

  träsnidaren
"blåser upp min tunna blommiga klänning med flit"

Så erotiskt, vackert.
Kvinnligt.

Jag blir till mig.
2013-08-02

  Angel of love
Ljuvlig.
2013-08-02

  Quasimodo
Ger en skön känsla för närhet och närvaro intill det mikroskopiska, för sommar, närhet och en droppe av det sensuella överst, de två sista raderna kniper sig fast!
2013-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt poetiskt vackert! Och vilken fantastisk bild.
2013-08-02

  Lars Hedlin
Mycket vackert skrivet ;)
2013-08-02

    ej medlem längre
fint!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One