Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje steg...

För varje dag

du tar ett steg mot din dröm

 

tar din dröm

ett steg närmare dig.

 

-------------------------
Bilden: Färska hasselnötter, plockade i en bulgarisk skog 2006.

Länk till min google+ profil




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 675 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-02 22:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
såsom i en spegel..
2013-08-23

    ADI Nehlin
så sant, klokord
2013-08-15

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Till SpamPippiL:
Jag vill också minnas från skolåren något om att hasseln var fridlyst. Men när jag kollade i den aktuella listan, så nämns inte denna art över huvud taget.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_växter_fridlysta_i_Sverige
Och, åtminstone i Stockholmsområdet är ju hasseln rikligt förekommande på sina ställen. Men denna bild är alltså från Bulgarien, där det fanns ännu mer.

2013-08-04

  Gerd Vading
Samtidigheter!
2013-08-04

  SpamPippiL VIP
Här i Sverige är hasselnötter fridlysta.

Fint om drömmar.
2013-08-03

  Sunlight
upplyftande läsning
tack!
2013-08-03

    ej medlem längre
trodde först det var sniglar
väl passande för ett steg ska sjunka in

jag vill inte förringa din dikt
som tycks handla om tillit

och om kontakt med något större

2013-08-03

  Elaine.S VIP
Först av allt vill jag säga att jag verkligen älskar hasselnötter, speciellt att plocka dem själv, sen tyckte jag om orden och hoppfullheten i dem.
2013-08-03

  kerstin skriver VIP
ja, att närma sig från två håll, känns tilltalande.
2013-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande ord...tack!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)