Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dagen innan ledighet

 

 

 

Matt men belåtet

är det allt som finns kvar

i stackars lilla  hjärnan

har satsat hela min styrka

offrat mig till max

adrenalin som utsöndras

är min

och från någon annan

någon med ett så gott hjärta

någon som jag älskat ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-03 10:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
U know, my dearest friend.

Semester, underbara semester,
städat undan allt, vända ryggen till!

Se morgondagen,
känna glädjens kyssar,
önska dig välkommen under solen..

Älskat?


2013-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dej en skön ledighet...
2013-08-03

  Lars Hedlin
Låter härligt trots slit.....
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One