Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad och likhet

 

 

 

Två separata aspekter i världen

som man bör behärska

en nanosekund ogenomtänkt

då drunknar hela sitt väsen

man fumlar i mörkret

i djupvatten

men vänskapen

den står alltid stadigt

oavsett hur man mår

eller beter sig dumt

den sitter bara bredvid en

fortsätter umgås

som ingenting har hänt.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 22:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket sanning och gillar!
2013-08-04

  Lars Hedlin
Mycket bra beskrivet!
2013-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så riktig vänskap ska va...gott...
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One