Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut mot gatan

Jag har flyttat mina positioner
ut mot gatan

lämnat trädgårdens inre sfärer
de förvildade buskarna
vinbärsgården och de
knotiga gamla äppleträden

ut mot gatan
mot värme och solljus

i fönstret mot förstukvisten
sitter jag

nickar hoppfullt och ler
mot människorna i världen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-03 21:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag flyttar med dig. Tycker mycket om din text...det psykologiska perspektivet.
2013-08-04

  Stefan Albrektsson
Ljuvligt - levande, somrigt, vilsamt, härligt. Kanske är det förflyttningen ut mot gatan/de andra som släpper på hoppet och leendet? Jag gillar detta!!!
2013-08-04

  Catharina Edin VIP
jag vet vems hus det är på bilden - yes - been there, done that!
Lovely!
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP