Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandcastle

 

 

Varsamt bygger de upp

rum och rum

den natten

lämnar hon ut sin själ till hans passion

väggar rodnar av hans tunga andan

vilken riktning är nordost

heta luften upprepar hans kärleksfulla toner

som hon tog gärna emot

genom varje liten del av kroppen

doften är ljuvlig

likaså som sinnen

tiden tappar fotfäste

irrar runt därför

i högsta våningen

där utsikten är magnifik.

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-04 06:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker kärleksdikt...förhoppningsvis inte lika skör som sandslottet på bilden...
2013-08-04

  Lars Hedlin
Så fint skrivet "gillas" !
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One