Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mudskippers

 

Sträcker ut sina vassa fenor

gapar stort i mun på varandra

gå kan de

så klart att simma

bråkar de också

som oss

människor?




Fri vers av Rise Little One
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-04 07:51



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) vi kanske inte så olika trots allt
2013-08-04

  Lars Hedlin
JA lite likt oss människor faktiskt Hur vi trampar i leran ibland och gapar på varandra mellan varven lite som ett äktenskap ;)
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One