Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppfattning

 

ibland är handlingen 

mer korrekt

i sin förmedling

än orden någonsin

skulle kunna tänka ut

 

uppfattningen är dock din

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-04 08:38



Bookmark and Share


  flygia
exakt.
2013-08-04

  Marianne Räf
Intressant. Fick
grubbla lite. (=
Man behöver ju
ta del av andras
syn på sådant,
också. =)
2013-08-04

  Angela Bohlin VIP
så sant
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing