Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Understanding

 

 

 

Han gömmer sitt verkliga jag

 

bakom hårda och spydiga ord

 

nästan naken

 

okänslig

 

men hon tror på godheten

 

bortom hans svarta täckmantel

 

det skymtar ett hjärta av guld

 

hjärtat som slår för henne

 

ingen människa är perfekt

 

men hennes kärlek till honom är sann ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-04 12:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och nära
2013-08-04

  träsnidaren
Mmmmmm rysningar var det ja!
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One