Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Good morning

 

 

Ikapp med solen

vaknar han upp

bråttom till en tur

till friheten

hittar livets sanningen

mitt i naturen

förakt

arrogant

nedlåtenhet

lämnar han kvar

i den komplicerade civilisationen.

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-04 13:04



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar texten.
2013-08-04

  Robin V
Väldigt bra och skarpt!
2013-08-04

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One