Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första söndagen i augusti

Vid slänten fick han sitta
Utanför Mosebacke

Slutsålt

Ljuv musik hördes
Han såg inget
Men han kände musiken

Oj vad den känns
Hjärtat slår alltid lite extra slag
första söndagen i augusti

© Christer Johansson 2013-08-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP