Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Belly rub

 

 

 

Aha,

du är ute och tränar idag

bra för hälsan

tycker jag

själv

rullar jag bara

lite på magen

så där...




Fri vers av Rise Little One
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 17:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HIhi skoj ;)
2013-08-06

    ej medlem längre
be careful!
2013-08-05

    ej medlem längre
Funny.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One