Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

 

 

 

 

 

... gör ont

vad är det som gör ont?

var någonstans i min kropp gör det ont?

just nu kysser jag dig

för sista gången

klamrar mig fast vid dig

släpp inte mig ur sikte

får min själ hänga med på resan?

ingen dumhet

visar stolthet

gömmer undan sorgen

nej

det gör absolut inte ont

någonstans.




Fri vers av Rise Little One
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-05 18:27



Bookmark and Share


  entusiasm
går rakt in i hjärtat
2013-08-06

  ResenärGenomLivet VIP
Välkänd känsla...
2013-08-06

  Lars Hedlin
Känns igen
2013-08-06

  Quasimodo
Smärtsamt med avsked, men kan ju också i positiv mening vara ett sätt att få mötas igen!?
2013-08-06

  Mona Nordkvist VIP
Visst gör avsked ont.
Bra beskrivning.
2013-08-05

  Angel of love
Berör och känns igen så väl! Kram
2013-08-05

    ej medlem längre
berör..
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One