Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR KÄLLSORTERING SAKNAS

där överflödet trängs

gammalt som nytt

i salig blandning

bara släng

likt befrielsens lättnad

och vänta

på sopbilens skramlande




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Wolf Wallström
Läst 608 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-05 11:07



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
hela jorden är full med sopor, det finns människor som föds, lever och dör på soptippar. det är hemskt att tänka på!
2015-10-19

  maria kide
Riktigt bra!
2014-01-05

  Sunlight

Ett Creeindianskt ordstäv får utgöra kommentar här:


"Först när det sista träden huggits ner,
Först när den sista floden blivit förgiftad,
Först när den sista fisken har fångats,
Först då,kommer människan att upptäcka,
Att pengar inte går att äta"


Tack för din viktiga text!

2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström