Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ERKÄNNANDE

utan Dig

är jag ingenting

med Dig

är jag allt




Fri vers av Wolf Wallström
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-02 11:45



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Precisriktigt!

Så är det och känslan!
2016-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström