Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ÄLSKA NÅGON

när Du stressar

blir Du en annan människa

när Du inte gör det

älskar jag Dig




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-15 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström