Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Alldeles för tom
För tom för att gråta
För tom för att le,
För tom för att förlåta
För tom för att förbise

Alldeles för svag
För svag för att orka
För svag för att vilja
För svag för att tårar torka
För svag att förlåtelse bevilja

Meningslöst.




Fri vers (Fri form) av Aedblom
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aedblom
Aedblom