Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stick

Jag vill skriva till dig, men finner inte förmågan
Jag känner dig knappt, men jag känner lågan

Den har funnits ända sedan du fångade min blick
Hjärtat vill en sak, medans hjärnan säger "låt henne vara, stick!"

Jag vill lära känna dig, se dig skratta och bara må
Du är fin och otroligt svår att inte titta på

Men är det dig jag vill ha? Leker hjärtat en lek?
Vill jag ha dig? Eller är jag kär i kärlek?

Jag vet ingenting längre, söker kroppen någonting nytt?
När jag inte dricker längre och har glädjen ur mig spytt

Ska jag berätta vad jag tänker eller hålla det till mig?
Jag är rädd för att öppna upp och få ett nej

Jag känner dig knappt, du får mig att spricka
Du känner inte mig, men du är styrkan till att inte dricka

Jag vet ingenting.

Jag vet bara att du finns i skallen och jag vill inte missa
Chansen att lära känna dig, innan jag fortsätter vissna








Fri vers (Fri form) av Aedblom
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-13 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aedblom
Aedblom