Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag.

Jag försöker hela tiden att komma tillbaka
Jag tror ibland att jag lyckas, men det är borta då jag vakna

Jag jobbar med mig själv, går till folk och pratar
Jag tror ibland att det hjälper, men jag mig själv hatar

Jag tror oftast att jag kommit en bit
Men när jag ser mig i spegeln, är allt sig likt

Det finns folk jag älskar, folk som jag vill leva för
Men jag gör bara bort mig, jag allting bara förstör

Min värsta fiende är inte någon annan, det är jag
Hur ska jag ta mig vidare, då jag möter mig varje dag?

Jag möter fina människor som bara vill mig väl
Det är svårt att lyckas, när jag är min Akilleshäl

Jag brottas med tankar, jag kan aldrig finna ro
Jag har tappat hoppet om mig själv, jag vet inte vad jag ska tro

Jag vill ta mig tillbaka, tillbaka till mitt liv
Jag vill bara vara glad, jag vill tankarna bli fri

Jag vill bara stanna det jobbiga, bara få en kort paus
Jag kanske ler emot dig, men på insidan är det bara kaos.





Fri vers (Fri form) av Aedblom
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-15 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aedblom
Aedblom