Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fria inte till mitt liv

 

för att sedan rata det 

utanför den låsta dörren

av härligheten jag gav

där du växte uti

rymdens allsmäktiga oas

för att försvinna i

novans födelse




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-05 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar hur varje rad lägger ny tyngd, som tunga steg uppför en trappa.
2013-11-13

  Nina.H
Stark och bra text.. ger en
skön befriande känsla...
2013-08-06

    ej medlem längre
så bra skriven!!
2013-08-05

    ej medlem längre
Mäktig den här
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing