Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När våra fötter visste takten

Min vän,
Vi brukade dansa.

Genom livet, genom trassel
balanserade vi fram
likt skickliga cirkusprinsessor.
Tillsammans.

Axel mot axel, arm i arm
fann vi stödet
och livet kunde inte välta
oss båda.

Längs trottoarkanter, eller klippstup
spelade ingen roll.
Våra hjärtan visste takten
Tillsammans.

Min vän,
Vi brukade dansa.

Men nu kan jag bara famla.




Fri vers av Ann. O. T. Herriddle
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 21:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
vad har hänt,
tråkigt!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle